EKSPERTER I ADVISORY BOARD HOS NEUROPLAY

Dr. Bladt

CD, Forfatter, International presenter og underviser

Grundlægger af Switched-on-Kids. Underviser internationalt en lang række faggrupper som kiropraktorer, læger, psykologer, lærere, optometrister. 


Dr. Bladt er specialiseret i screening og behandling af børn med mange års erfaring med egen praksis i Australien.  

Thomas Weidauer

Cert. functionel neurology, IAFNR org.

Mr. Weidauer er certificeret indenfor funktionel neurologi via IAFNR fra USA. og er i dag indehaver af klinik i Tyskland specialiseret i hjernestimulerende indsatser for børn med udfordringer indenfor adfærd, sociale kompetencer, motoriske milepæle og indlæringsudfordringer. 

Dr. Bird

CD, IFBN cert, indehaver af SCC klinik, England

Med mere end 20 års erfaring i både England og Italien har Dr. Bird en solid erfaring i specialet omkring børn med vanskeligheder med en neurologisk komponent ,der kan stimuleres via kroppen. 

Dr. Bird er ‘board certified’ i funktionel neurologi via IFBN
https://www.ibfn.org/ 

Lara Barnes

Cert. functionel neurology, IAFNR org.

 Lara har haft denne stimulerende hjernetræning tæt inde på livet i en række år. Efter selv at tage til udlandet og uddanne sig indenfor funktionel neurologi ,har hun gjort alt hvad hun kunne for at støtte sin egen søns udvikling, efter han viste nogle udfordringer.  Det har bragt hende og familien  til helt nye højder og i dag er resultaterne epokegørende for hendes familie. 

OM PHOEBE TOFT

Specialist og udvikler hos NEUROPLAY

Jeg har 15 års erfaring inden for det sundhedsfaglige felt og er en efterspurgt konsulent inden for neuropædagogik, fordi min metode skaber synlige resultater, hurtigt. 

Siden 2012 har jeg specialiseret mig i funktionel neurologi, bl.a. ved at rejse ud og lære af de førende forskere og eksperter inden for feltet – hvoraf udvalgte i dag er medlemmer i Advisory board hos NEUROPLAY.

Til dagligt vejleder jeg børnefamilier hos NEUROPLAY, underviser og superviserer pædagogisk personale i praksisfeltet samt kommende pædagoger på Absalon indenfor mit speciale.  


En af neurovidenskabens største forcer er de synlige resultater og åbenbaringer, der opstår hos både familierne og fagpersonerne omkring barnet. Metoden afhjælper ikke kun barnets udfordringer inden for udvikling, læring og trivsel, men ændrer hele familiens dynamik. 

Det er min drivkraft bag NEUROPLAY – at bringe nye handlemuligheder ud til dem som børnene spejler sig primært i og er allermest sammen med; nemlig forældrene.  

Jeg gennemgår løbende litteratur- og forskningreviews  indenfor neurovidenskaben og neuropsykologi,  i tæt samarbejde med forskere og fagfolk. I den forbindelse har jeg i samarbejde med forskeren Louise Hvitved Byskov, udviklet en Arbejdsmodel – for Tidlig Indsats til fagligt personale, der har en systemisk tilgang til barnets udfordringer.  Denne er målrettet de danske dagtilbud. 

Vil du vide, om NEUROPLAY kan være løsningen på dit barns udfordringer, så kontakt mig her.

FAGLIG BAGGRUND

BLOG