Få kontrollen og handlekraften tilbage, og løs dit barns udfordringer med nye strategiske og forskningsbaserede værktøjer

Her får du synlige resultater – hurtigere

ADHD og ordblindhed

Søger du efter effektive løsninger til dit barn?

Hvis dit barn er udfordret fagligt, socialt eller motorisk, kan du slippe for dine frustrationer i en svær situation med alt for meget ventetid.

Neuroplay giver dig nye handlemuligheder og følelsen af at få kontrollen tilbage.

Neuroplay-programmet er bygget på evidensbaserede neurovidenskabelige strategier, der afhjælper børns udfordringer med adfærd, læring og koordination.

Med målrettede mikrotræninger i hjemmet kan du selv afhjælpe dit barns udfordringer.

Kom i gang med det samme.

MED NEUROPLAYS ONLINEPROGRAM FÅR DU:

4 STEPS TIL ET STÆRKERE FUNDAMENT

HVOR LANG TID SKAL VI BRUGE PÅ DE 4 STEPS?

Det er spørgsmålet vi stilles dagligt og svaret et meget individuelt.  Nogle bruger få måneder og andre bruger op til et år.

Dr. Bladt fra Australien som er internationalt anerkendt for denne tilgang udtaler, at hun erfarer hurtige ændringer, og nogle gange længerevarende forløb, for at komme helt i mål. Men det er meget forskelligt fra familie til familie. Nogle træner  og stimulerer meget, andre mindre. Alle har forskelligt udgangspunkt, forskellige muligheder og overskud.  i kan ikke scanne ind i hjernen og få et direkte svar på hvordan den reagerer på de forskellige stimuleringer, men vi kan løbende måle effekten og udviklingen ved grundige test. Disse test udføres hjemme og kan  med gode resultater foretages af alle.

I USA har tusinder af familier fulgt neuro-træningsprogrammer med løbende hjemmetest. Det kan vi også sagtens her i Danmark.

NEUROPLAY ER ET INTELLIGENT HJEMMETRÆNINGSPROGRAM

TIL DIG, DER ER TRÆT AF AT VENTE PÅ, AT SYSTEMET 

KOMMER FREM TIL EN HOLDBAR LØSNING.

BYG ET STÆRKT FUNDAMENT

Vi anbefaler de fleste at starte med MasterClass og få skabt et dybere indblik i hjernens tidlige udvikling.
 Der er dog en del der vælger at gå direkte til 4 steps programmet og starte hurtigst muligt op.

MASTERCLASS INTRODUKTION

195,-

BRING DIG SELV TIL ET HØJRERE VIDENSNIVEAU

4 STEP PROGRAMMET
PREMIUM

1500,- pr. md.

TRÆD NYE UDVIKLINGSSTIER MED DIT BARN. FRA HYPOTESE TIL FAKTA I REAL TID

Ingen bindingsperiode

4 STEP PROGRAMMET
EXCLUSIVE

10.000,- for 3 md

FULD SUPPORT OG PERSONLIG SPECIALIST RÅDGIVNING. INDIVIDUELT DESIGNET PROGRAM TIL DIT BARN

Ingen bindingsperiode. Der kan betales á 3 rater

NEUROPLAY-PROGRAMMET HJÆLPER BØRN, DER KÆMPER MED:

Neuroplay er også et effektivt supplement til at afhjælpe problemer, der opstår på baggrund af diagnoser som f.eks. ADHD, autisme og ordblindhed eller læsevanskeligheder.

Meld dig ind nu og få straks afklaret, præcis hvordan du kan afhjælpe dit barns udfordringer.

DERFOR VIRKER NEUROPLAY

Når børn oplever udfordringer fagligt, socialt og/eller motorisk, skyldes det ofte manglende stimulering af visse hjernecentre eller manglende forbindelser mellem disse. Det viser forskning fra Harvard University. Denne understimulering kan ofte spores tilbage til barnets tidlige udviklingstrin. Den gode nyhed indenfor neurovidenskaben er, at vi ved, at hjernen og adfærden kan ændre sig, når vi styrker og opbygger nye forbindelser i hjernen.

NEUROPLAY-programmet er specialdesignet til at styrke og opbygge hjerneforbindelser med en unik kombination af fysiske, sensoriske og kognitive aktiviteter. Træningen og stimuleringen aktiverer forskellige netværk der er relevante for dit barn og skaber stærke og varige forbindelser. Over tid vil forbindelserne styrkes i hastighed og effektivitet med det resultat at du vil opleve en ændret adfærd og reaktion hos dit barn. 

Disse nye og effektive forbindelser i hjernen forbedrer barnets kognitive og udøvende færdigheder såsom:

KOGNITIVE EVNER

BARNETS STYRKEDE OUTPUT KAN VÆRE:

Når disse færdigheder og funktioner forbedres, vil barnet føle mere selvtillid og kontrol, og det bliver bedre rustet til at engagere sig og trives i verden omkring sig.

Vigtigt: Neuroplay diagnosticerer ikke medicinske tilstande og støtter altid op om lægefaglige vurderinger og udredninger. Programmet kan betragtes som et højeffektivt supplement til skole- og lægefaglige anbefalinger.

MARKANTE MÅL ER AFGØRENDE, MEN

SUCCES HANDLER MANGE GANGE OM DE SMÅ SKRIDT

SÅDAN FUNGERER DET

Så snart du har tilmeldt dig, får du tilsendt et login til Neuroplays virtuelle hjemmetræningsprogram.

Her får du adgang til viden om, hvordan du afhjælper dit barns udfordringer med fokus, adfærd og læring, samt standpunktstests og øvelser.
Med det samme kan du og dit barn lave den første test, der viser dit barns udgangspunkt. Testens resultat afgør, hvilke områder I skal arbejde med, og du får herefter det skræddersyede træningsprogram og en liste over, hvilke øvelser I skal fokusere på.

Vælger du Premiumprogrammet, får du også adgang til din personlige instruktør Phoebe Toft, som du
kan booke til et 20 minutters møde pr. uge. Det fungerer som en online personlig træning med sparring, justeringer og øvelser.

Du kan løbende følge med i dit barns udvikling med enkle tests. Når barnet er klar til at avancere, får du justeret træningsprogrammet.
Velkommen til Neuroplay – stedet, hvor dit barns vej mod succes starter.

Meld dig ind nu og få straks afklaret, præcis hvordan du kan afhjælpe dit barns udfordringer.

BLOG